O mamă, martoră a incendiului de la restaurantul din Afumați, a dezvăluit momentele teribile consumate sâmbătă seară. Incendiul a fost provocat de un șofer care a lovit un stâlp și a spulberat o țeavă de gaze din zonă.

Martora la incendiul din Afumați a povestit ce s-a întâmplat pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Articolul continua dupa recomandari

”Băiatul de la volan a fugit in mașină. A spus că era singur! (...) Eu eram oprită la bancă. Șoferul a intrat în scuar și l-a proiectat în stâlp. S-a rupt stâlpul și de acolo a început coșmarul. Mi-am luat copilul în brațe și am fugit pentru că totul exploda! Am căzut și nu mă puteam ridica! Am mers târâș. Au căzut fire pe mașina mea, care luase foc și prin flăcări a mutat-o soțul meu. Apoi a început să explodeze ceva... nu știu ce! Vreau să mulțumesc doamnei care m-a ajutat cu fetița. Numai în filme am văzut așa ceva. Copilul meu de 3 ani și 9 luni plânge într-una și spune că nu vrea să murim!”, a scris femeia într-un comentariu.

Comentariul martorei la incendiul de la restaurantul din AfumațiVezi 2 imagini în Galerie

Incendiul de la restaurantul din Afumați a fost provocat de un șofer. El a spulberat cu mașina o țeavă de gaze din zonă, iar impactul a dus la izbucnirea focului.

În urma accidentului, mașina a fost distrusă. Restaurantul a fost devastat de foc. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, au spus salvatorii. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale la incendiul din Afumați.