Mărturia bărbatului care s-a întâlnit cu Răzvan Ciobanu cu câteva ore înainte ca designerul să moară aruncă o nouă lumină asupra accidentului în care acesta şi-a găsit sfârşitul. Cei doi au stat la aceeaşi masă pe o terasă din Mamaia.

Sorin Oprea a vorbit pentru Cancan despre întâlnirea cu Răzvan Ciobanu, la Mamaia, duminică spre seară. Creatorul de modă intenţiona să plece spre Bucureşti şi Oprea spune că s-a oferit să îl ia cu maşina. Apoi Ciobanu a plecat şi nu s-a mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

"Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. A cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu.

Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie. Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. 

I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis.", a mărturisit Sorin Oprea, pentru sursa citată.

Răzvan Ciobanu a murit duminică spre luni noaptea într-un accident teribil la Săcele, în Constanţa. Maşina pe care o conducea, un Range Rover al unor prieteni, a rulat aproape un km pe câmp şi s-a răsturnat, rupând mai mulţi copaci.

Ciobanu a fost găsit de localnici fără viaţă, aruncat din maşină, la câteva ore după accient.