O fetiţă de trei ani a fost ucisă de un tânăr care a gonit prin Timişoara la volanul unei maşini, fără să aibă permis. Adolescentul de 17 ani a mai spulberat în drumul lui o copilă de 16 ani şi pe bunica ei. Cele două sunt în stare gravă la spital. Tânărul a fugit de la locul accidentului, iar când a fost prins de poliţie a fost aproape de a fi linşat de rudele victimelor.

Imagini filmate imediat după tragedia care a scos oamenii pe străzi. Cele două fete sunt verişoare şi erau însoţite de o bunică atunci când au fost spulberate de maşina condusă haotic de tânărul de 17 ani.  

Articolul continua dupa recomandari

Când a văzut ce a făcut, tânărul s-a ascuns de mulţimea furioasă care a ieşit din case, imediat după accident. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor. 

Adolescentul de 17 ani a fost prins, în cele din urmă, de Poliţie.

Întrebat de ce a fugit după accident, tânărul a răspuns:

Să nu mă bată. Am luat mâna de pe volan, m-am panicat.

Înainte de accident, a fost implicat într-un scandal cu bâte, într-un bar din cartier. De acolo a fugit, a furat maşina tatălului şi a provocat tragedia. E chiar văr cu fetiţa de 3 ani pe care a ucis-o, dar şi cu adolescenta de 16 pe care a trimis-o în spital. 

DOINA POENARU, medic UPU Timişoara:
În stop cardio-respirator, s-au facut manevre de resuscitare, dar, din pacate, fara raspuns.

Şoferul de ocazie este cercetat pentru omor din culpă, conducerea unei maşini fără permis şi fugă de la locul accidentului.