Marius Lăcătuş Grigore şi tatăl lui au murit pe loc într-un accident cumplit, în Spania, după ce două maşini s-au ciocnit violent în oraşul Vilanova d'Alcolea, în apropiere de aeroportul Castellón, provincia Valenciana.

Potrivit El Pais, nenorocirea s-a produs ieri dimineaţă, la ora 6.30, pe șoseaua CV-13, în orăşelul Vilanova d'Alcolea (Castellón).

Articolul continua dupa recomandari

În urma impactului violent între cele două maşini, trei persoane au murit pe loc. Este vorba despre doi maramureşeni din Săpânţa, tată şi fiu, cu vârste de 22 şi 48 de ani.

Marius Lăcătuş Grigore, alături de familieVezi 4 imagini în Galerie

Alte două persoane care se aflau cu ei în vehicul, fratele tânărului decedat şi un prieten, au fost grav rănite. 

De asemenea, în accidentul din Castellon a pierit şi un cetăţean francez de 44 de ani. Acesta se afla singur în autoturism. Imediat după producerea tragediei, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi medici care au încercat să salveze vieţile celor cinci victime. 

Din păcate, pentru trei dintre ele nu s-a mai putut face nimic. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul General Universitar din Castellón. 

Marius şi tatăl lui, plânşi de familie şi prieteni

Vestea morţii celor celor doi maramureşeni, tată şi fiu, a căzut ca un trăsnet pentru familia şi prietenii lor. Pa pagina de Facebook a iubitei lui Marius curg neîncetat mesajele de condolențe, atât în limba română, cât şi în cea spaniolă.

"Dumnezeu sa-i duca in ceata ingerilor si voua multa putere sa puteti depasi momentul si asa destul de dureros! Condoleante familiei si mamei in special!"

Marius, alături de iubita lui Denisa. Cei doi se logodiseră în luna iulie 2019Vezi 4 imagini în Galerie

"Mucho ánimo guapa te acompaño en ese dolor tan grande.. Muchísimo ánimo tu eres muy valiente, fuerte, guapa, luchadora un abrazo muy grande, besos y ánimo preciosa"

"Mis condolencias , te acompaño en tu dolor y tu tristeza. Mucho animo y fuerza para ti y para la familia"

Marius Lăcătuş GrigoreVezi 4 imagini în Galerie

"Sincere condoleanțe!! I nu sunt cuvinte pt aceasta inmensa durere... Multa tarie de carácter si putere... Sa treci peste!"

"Mi más sentido pésame Denisa...Lo siento mucho... Es un golpe muy duro.. Aquí estamos para lo que necesites... Te queremos".