Un tânăr din localitatea Borcea, judeţul Călăraşi, şi-a găsit sfârşitul în această noapte, într-un groaznic accident produs la Vlădeni, în Ialomiţa. Marius Iancu avea doar 19 ani.

Cinci tineri s-au rostogolit zeci de metri cu maşina, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. S-a întâmplat, noaptea trecută, în localitatea Vlădeni, judeţul Ialomiţa.

Articolul continua dupa recomandari

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 2.00, iar în maşină se aflau două fete şi trei băieţi, cu vârste între 18 şi 22 de ani. 

La un moment dat, din cauza vitezei, spun martorii, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina s-a rostogolit zeci de metri pe câmp. 

Cinci tineri s-au rostogolit zeci de metri cu maşina, în localitatea Vlădeni, judeţul Ialomiţa.Vezi 4 imagini în Galerie

Marius Iancu a fost declarat decedat la locul accidentului

Pentru Marius, un tânăr din localiatea Borcea, judeţul Călăraşi, accidentul a fost fatal. Băiatul de 19 ani, care se afla pe bancheta din spate, alături de cele două fete, nu a mai putut fi salvat.

Ceilalţi tineri aflaţi în maşină s-au ales cu leziuni minore. Ei l-au tras pe băiat dintre fiare şi au încercat să-l readucă la viaţă aplicând manevre de resuscitare, însă fără succes. 

Echipajul de prim-ajutor care a sosit la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul.