Un avocat celebru a ajuns în spatele gratiilor. După ce s-a luptat în instanţă pentru militari răniţi în Afganistan şi şoferi amendaţi pe nedrept, acum el este cel care are nevoie de un apărător. Este acuzat că a falsificat documente şi a minţit că este angajat de mama unui hacker pentru a ajunge la acesta în arest. Totul cu scopul de a obţine ilegal informaţii pentru doi prieteni care riscau la rândul lor să ajungă după gratii.

Marius Coltuc, un avocat celebru în care şi-au pus încrederea sute de clienţi. Printre ei şi şoferi care au primit amenzi pe nedrept, după ce au plătit taxa de pod de la Feteşti spre exemplu, sau chiar militari care nu au mai primit despăgubiri după ce au fost răniţi în Afganistan.

Articolul continua dupa recomandari

S-a implicat şi în cazuri cu deţinuţi celebri, chiar dacă nu i-a apărat în instanţă.

Acum însă locurile s-au schimbat, iar cel care are nevoie de un avocat este chiar el. Asta după ce, spun procurorii, Coltuc a încercat să-şi ajute doi vechi prieteni certaţi cu legea. Un hacker prins de autorităţi le-a dat celor trei lumea peste cap. De teamă că acesta va scoate la iveală fapte care i-ar putea băga şi pe cei doi bărbaţi după gratii, aceştia au apelat la celebrul avocat. L-au rugat să ajungă cumva la hacker, să vadă dacă i-a denunţat. 

Anchetatorii susţin că Marius Coltuc ar fi falsificat documente şi s-ar fi dat avocat plătit chiar de mama hackerului, ar fi ajuns în felul acesta la cel din arest şi a reuşit să obţină informaţii în favoarea celor interesaţi

Avocatul este cercetat acum pentru favorizarea infractorului şi fals în înscrisuri şi va rămâne pentru următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Coleg îi va fi chiar unul din cei doi prieteni pe care a încercat să-i ajute.