Un tânăr din Huşi care a dispărut de acasă în urmă cu 12 zile a fost găsit spânzurat într-o pădure. Marius anunţase pe facebook ce vrea să facă, însă nimeni nu l-a luat în seamă. Abia după ce a fost descoperit cadavrul său, mesajele au căpătat un sens.

Marius Busuioc avea 36 de ani şi joi, 12 iulie, a dispărut de acasă. Rudele au început să îl caute disperate iar sora lui a publicat de mai multe ori pe facebook anunţuri cu o fotografie şi semnalmentele. Marius a fost descoperit luni seara, spânzurat, într-o pădure de la marginea comunei Tătărani, la 10 km de casă.

Articolul continua dupa recomandari

Marius postase încă de la începutul lunii mai multe mesaje stranii pe contul de facebook, dar nimeni nu le-a luat în seamă până acum, chiar dacă ele sunt semne clare astăzi că bărbatul se gândea serios să se sinucidă.

"Câteodată e bine să iei o pauză, să te desprinzi de toți și să vezi cine te mai caută", este unul dintre mesaje, publicat cu o săptămână înainte să dispară de acasă. În aceeaşi zi, Marius scrisese: "Mereu m-am străduit să las o urmă frumoasă prin viața oamenilor. Nu știu dacă întotdeauna am reușit, dar sper să își amintească cu drag că am fost prieteni."

Cazul este acum în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar de moarte suspectă.