Marilena Andreea a murit în Italia, în timp ce se ducea la muncă. Avea doar 32 de ani, era mamă şi soţie şi trăia la Ozzano, împreună cu familia.

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de joi, 31 ianuarie, în timp ce femeia se îndrepta spre locul de muncă, relatează Bologna Today. Mașina condusă de româncă, un Renaut Twingo, s-a ciocnit violent cu o mașină care cicula din direcția opusă. Se pare că autoturismul româncei a intrat pe contrasens, într-o curbă.

Articolul continua dupa recomandari

Marilena Andreea Luță Dumitrescu era din Craiova și locuia împreună cu soțul său la Ozzano, în apropiere de Bologna. Ea a plecat, ca de obicei, spre locul de muncă, însă nu a mai ajuns. În urma accidentului, Andreea și-a pierdut viața pe loc.

În cealaltă mașină implicată în accident se afla un italian, împreuna cu o femeie şi fiica sa în vârstă de numai 3 ani. Din fericire, cei doi adulţi au scăpat nevătămați, dar copila a ajuns la spital, fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol..

Polițiștii încearcă să-și dea seama care au fost cauzele producerii accidentului, inițial existând suspiciuni că pe stradă era gheață, însă această ipoteză a fost infirmată.