Mariana Lupu, tânăra de 17 care dispărut fără urmă din Dâmboviţa, a apărut după 6 zile, ea fiind găsită de poliţişti în gara din Bucureşti.

Autorităţile precizează că tânăra va fi predată în siguranţă familiei şi că ea nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni în zilele în care a lipsit. Poliţiştii nu specifică ce anume a făcut tânăra în tot acest timp.

Articolul continua dupa recomandari

Mariana Lupu a fost găsită, după 6 zile de dispariţie

Mariana Lupu, tânăra de 17 ani din localitatea Românești, dată dispărută pe 29 ianuarie, a fost găsită de către politiști, luni de dimineață, pe raza municipiului București, în zona Gării.

Conform unei informări IPJ Dâmbovița, aceasta nu a fost victima niciunei infractiuni. Minora a plecat miercuri voluntar de la domiciliu, după care familia ei a decis să apeleze la poliție văzănd că fata nu mai revine acasă.

Poliţiştii anunţau pe 29 ianuarie că sunt în căutarea unei fete de 17 ani, Mariana Lupu, dispărută din Românești, judeţul Dâmboviţa. Nimeni nu ştia unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile au făcut apel la populaţie pentru ajutor, la fel şi familia.