Marian Gagiu, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Târgu Jiu, este dispărut de două luni în Marea Neagră, timp în care familia şi iubita lui trăiesc o adevărată dramă

Marian a dispărut pe data de 13 august 2019, în apele Mării Negre, în staţiunea Olimp, acolo unde se afla în vacanţă împreună cu iubita lui, Andrada, dar şi cu câţiva prieteni.

Articolul continua dupa recomandari

În ziua fatidică, Marian a intrat în apă împreună cu Andrada şi cu prietenii, iar la un momen dat a dispărut în valuri.

Toţi cei care se aflau lângă el nu îşi explică cum Marian a dispărut efectiv în apă. Au sunat la numărul de urgenţă 112, iar pompierii şi scafandrii l-au căutat zile în şir, fără niciun rezultat.

Au trecut două luni de la momentul în care tânărul de 24 de ani a dispărut, iar în tot acest timp familia şi iubita lui, cu care urma să se căsătorească, trăiesc o adevărată dramă.

Marian Gagiu, tânărul dispărut în mare, şi iubita lui, AndradaVezi 2 imagini în Galerie

Toţi cred că Marian nu s-a înecat şi că va veni acasă într-o bună zi.

"Fără tine aş exista, dar nu aş trăi. Cel puţin, nu curând. Aş avea nevoie de timp să mă reconstruiesc, să mă adun, să dau deoparte ce nu mai este valabil. N-aş muri, dar cum am mai spus, nici n-aş trăi o bună perioadă de timp. Sufletul meu s-a învăţat să te aibă prin preajmă, la câţiva centimetri, şi să te sărute în fiecare noapte pe frunte şi dimineaţa pe buze. Mai rămâi – o viaţă, nu mai mult!", a scris Andrada, iubita lui Marian, într-o postare pe Facebook.