Marian s-a stins la Iaşi, cu o zi înainte să împlinească 7 ani, răpus de o boală necruţătoare. În urma lui au rămas zeci de cadouri, un tort şi o durere nesfârşită.

Împlinea șapte ani, voia să intre în clasa I și să învețe tabla înmulțirii. Să fie înconjurat de copii cu care să se joace. Să aibă iarăși păr, ca lumea să nu se mai uite ciudat la el. Să plece acasă. Era visul lui Marian, băiețelul bolnav de cancer pentru care spitalul devenise casă și care a murit răpus de boală chiar înainte de ziua lui de naștere, scrie A1.ro.

Articolul continua dupa recomandari

Băiețelul din județul Vrancea, bolanv de cancer, care a luptat pentru viața lui până în ultima clipă, a murit la Spitalul din Iași. 

Lucian Vlahu , inițiatorul campaniei „Daruiesti? Primesti!”, a strâns fonduri și a fost alături de Ricardo Marian Șchiopu, un băiețel din Tâmboești, jud. Vrancea, răpus de boală la secția de Oncologie a Spitalului "Sf Maria" din Iași, cu o zi înainte de a împlini 7 ani, notează Ziarul de Vrancea

"Astazi, 04.02.2019, ar fi trebuit sa implineasca 7 ani. Am ramas doar cu cadourile pentru ziua lui si cu un imens gol in inimile noastre..

Va anuntam cu regret ca in dimineata aceasta (03.02.2019), un ingeras a ajuns printre ingeri. Micutul Ricardo Marian Schiopu, baietel din Tamboesti, jud. Vrancea, ne-a parasit de la o frageda varsta, dupa indelungi lupte cu o boala crunta. Dumnezeu a decis sa il ia langa EL, poate intr-o lume mai buna, mai curata. Condoleante familiei indurerate si cat mai multa putere pentru a trece peste aceasta grea incercare a vietii! Sufletul nostru este frant si ochii plini de lacrimi."

"Iata ca a sosit momentul sa-ti spunem “Adio”, suflet drag. Amintiri dragi, lacrimi pe obraji, multa durere in suflet si un dor nestins este tot ce a ramas de cand ai plecat. Ne-ai lasat fara cuvinte. Te-ai stins putin cate putin, sub privirile noastre neputicioase, plecand prea devreme dintre noi. Nu te vom uita niciodata! Dumnezeu a decis altceva pentru tine.. .sa te ia alaturi de El si sa ai grija de cei ce te-au iubit, mai presus de toti.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace si liniste, suflet drag!", au scris şi iniţiatorii campaniei Dăruieşti?Primeşti!