Maria, o fetiţă româncă de un an şi 5 luni, a fost furată odată cu maşina tatălui ei, la Londra. Automobilul a fost abandonat ulterior de hoț și găsit de poliţie, dar copila nu se mai afla în interior.

(Actualizare): Poliția din Londra a anunțat că Maria a fost găsită. Fetița româncă de 17 luni este bine și e alături de familia ei.

Articolul continua dupa recomandari

Cum a fost răpită Maria

Cu câteva ore înainte, Poliția Metropolitană lansase un apel urgent pentru a primi orice informaţie care să ajute la găsirea Mariei Tudorică, o copilă de doar un an şi 5 luni care a fost furată odată cu maşina tatălui ei, duminică, în jurul orei locale 16:37, la Londra.

Tatăl ei s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut la Nine Acres Close, intenţionând să îşi vândă maşina, un Audi A5 de culoare neagră. Imediat ce tatăl Mariei a coborât din maşină, necunoscutul a sărit la volan şi a demarat. Maria era pe locul pasagerului din faţă, în acel moment.

Maşina a fost descoperită mai târziu pe E12, fără ca Maria să mai fie în ea. 

Poliţia londoneză a precizat că cel care a plecat cu maşina era un bărbat asiatic de constituţie medie îmbrăcat în negru.

- Acest articol a fost actualizat -