Maria Karina a fost ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos. Tânăra de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de Cosmin Titiş, bărbatul care nu a putut să accepte că va fi părăsit.

Crimă cumplită vineri seara la Timişoara, în parcul din spatele Catedralei. Maria Karina, o tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, de care vroia să se despartă. Cei doi erau din Lupeni şi veniseră de mai multe luni în Timişoara. 

Articolul continua dupa recomandari

Criminalul are 31 de ani şi nicio ocupaţie, iar vineri a urmărit-o pe fată, înarmat cu un cuţit. Karina se plimba în parc cu o prietenă. Nu a crezut nicio clipă că îşi va găsi sfârşitul într-un mod atât de violent.

Cosmin Titiş a venit după ea în parc, a chemat-o pe Karina ceva mai departe de prietena alături de care se plimba, au avut o scurtp discuţie şi brusc a scos cuţitul şi a lovit fără milă. A înjunghiat-o pe fată în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori.

Criminalul a fugit apoi şi a fost prins după trei ore de la comiterea crimei.

Karina a murit în drum spre siptal, ea neputând supravieţui rănilor. Fata e plânsă de zeci de prieteni, şocaţi de sălbăticia atacului şi de felul în care şi-a găsit sfârşitul.