Maria, adolescenta care a murit în accidentul de la Chirpăr, a lăsat în urmă numai lacrimi şi durere. Fata de 18 ani a murit la scurtă vreme după ce maşina în care se afla, condusă de un tânăr de 23 de ani din Agnita, a intrat într-un stâlp.

Maria a fost scoasă de medici din autoturismul Volvo V40 făcut zob conştientă, cu fractură deschis la un icior, dar a intrat în stop cardio respirator în timp ce primea îngrijiri medicale. În ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată.

Articolul continua dupa recomandari

Zeci de prieteni, rude şi cunoscuţi, au transmis mesaje cutremurătoare pe Facebook, după ce au aflat de moartea adolescentei. Era din Chirpăr, o comună în apropiere din Agnita, oraşul în care locuia şoferul maşinii. E posibil ca acesta să o fi adus acasă pe adolescentă, după o seară petrecută în oraş.

"D-zeu a luat un suflet frumos si totodata nevinovat ...ingerii au luat-o printre ei!😭😭😭😭", a scris Antonia, iar Ioana a adăugat şi ea un comentariu: "Dumnezeu sa te ierte înger bun iar pe părinții tăi și frați tăi Dumnezeu să le de-a putere să treacă peste tot necazul".

"Drum lin spre ingeri, iubita noastra! :( Dumnezeu sa te ierte! :(", a scris Mădă, în timp ce Felicia, cea mai bună prietenă a Mariei, a postat o fotografie cu ele două: "Mereu o să te port în suflet! Te iubesc și te voi iubii la nesfârșit! 😔😔. Dumnezeu să te ierte puterea mea! Te iubesc din tot sufletul și te voi iubii mereu. Doamne Doamne o să aibă grijă de tine! Nu te voi uita niciodată inimioara și sufleţelul meu! 😔"