Un bistriţean a câştigat marele premiu Joker la Loto. Bărbatul a investit doar 8 lei 50 şi a jucat două variante. Omul a reuşit să câştige 3 milioane 700 de mii de euro. Iar asta l-a propulsat pe poziţia a doua în clasamentul celor mai mari câştiguri din istoria Joker.

Câştigătorul a jucat două variante, iar norocul i-a surâs. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din oraşul Năsăud, pentru marele premiu la Joker al Loteriei Române.

Articolul continua dupa recomandari

Totul a fost posibil cu doar 8 lei şi 50 de bani.

Niculina Gina: A pus domnul 5 numere şi Jokerul şi aici 5 numere şi Jokerul. Două variante jucat, fără număr de noroc plus dacă juca şi norocul putea să mai aibă noroc.

Neoficial, se pare că fericitul câştigător ar fi un pompier de la Inspetoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud. Localnicii au însă şi câteva sfaturi pentru viitorul milionar.

Localnic: Să nu îşi piardă minţile, să fie foarte calculat pentru că experienţele anterioare demonstrează că e foarte greu de gestionat premiul. Mai ales când e aşa mare.

Localnic: Dacă nu ştii să-l foloseşti, te-a terminat. Banul nu e făcut să-l ţii în buzunar, la saltea. Se duce, nu face pui, între ghilimele. Dacă nu-l investeşti să-ţi aducă un pic înapoi, păi nu ai făcut nimic.

Alţii, în schimb, au sperat până în ultima clipă că ei vor fi câştigători.

Jucător: Am crezut că am câştigat eu, m-au luat palpitaţiile, m-am uitat pe loz şi din nefericire necâştigător, dar speranţa.

Câştigătorul are la dispoziţie trei luni să îşi ridice premiul din agenţia Loto. Cel mai mare premiu, de 20,5 milioane de lei a fost câştigat anul trecut. De atunci, nimeni nu a mai câştigat la categoria I la Joker.