În Capitală, traficul va fi deviat, sâmbătă, cu ocazia marşului “normalităţii” pentru susţinerea familiei formată dintr-un bărbat şi o femeie, organizat de Partidul Noua Dreaptă, dar şi pentru desfăşurarea marşului “diversităţii”, pentru susţinerea drepturilor comunităţii LGBT, organizat de asociaţia Accept.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, participanţii se vor putea strânge începând cu ora 11.30 în zona special delimitată din parcarea supraterană din Piaţa Victoriei. La ora 12.00, manifestanţii vor începe marşul pe traseul Piaţa Naţiunilor Unite - Dealul Mitropoliei. Manifestaţia este programată să se încheie la ora 15.30 după ce vor fi susţinute mai multe discursuri la baza Dealului Mitropoliei.

Articolul continua dupa recomandari

Următorul marş care a fost avizat de Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti este cel al „diversităţii” organizat de asociaţia Accept cu începere de la ora 15.30.

Participanţii la marşul dedicat drepturilor persoanelor lesbiene, gay, bisexuali şi transexuali (LGBT) se vor putea întâlni la intrarea pe şoseaua Kiseleff dinspre Piaţa Arcului de Triumf începând cu ora 15.30. Manifestaţiile sunt programate să înceapă de la ora 16.30, iar de la ora 17.00, participanţii vor mărşălui pe şoseaua Kiseleff până în apropiere de Piaţa Victoriei.

sursa: news.ro