O mamă şi băieţelul ei de 3 ani au fost căutaţi cu disperare de ieri după-amiază, în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, judeţul Braşov, după ce au dispărut fără urmă în timpul unei plimbări cu familia.

UPDATE 13:50: Poliţiştii au demarat căutările de urgenţă şi o găsit-o pe mamă, cât şi pe copilul ei. Erau foarte slăbiţi, fiindu-le acordate primele îngrijiri. 

Articolul continua dupa recomandari

Mamă şi copilul de 3 ani, dispăruţi într-o pădure din Braşov

”La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani şi 10 luni, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare, şi nu s-au mai întors. Aceştia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, judeţul Braşov, împreună cu alţi membri ai familiei”, a anunţat IPJ Braşov.

Semnalmente mamă: 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.

Semnalmentele băieţelului de 3 ani: Copilul are 1 m – 1,10 m înălţime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea o bicicletă fără pedale de culoare roşie, cu inscripţia ”190”, de culoare neagră, pe cadru. 

Femeia se afla în pădure la un picnic, cu familia.