Crima înfiorătoare la Parhida, un sat în comuna Tămășeu din județul Bihor. O tânără mămică în vârstă de 23 de ani a fost omorâtă cu cruzime de iubitul ei, cu un an mai mare. Imediat după crimă, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Femeia i-a spus tânărului iubit că vrea să pună capăt relaţiei, moment în care bărbatul şi-a ieşit din minţi. De teamă că va rămâne singur şi că tânăra îi va lua şi fetiţa de 2 anişori, a pus mâna pe cuţit şi a tăiat-o în zona gâtului.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat după ce a realizat ce a făcut, omul a încercat să-şi ia viaţa în acelaşi mod. Sora tinerei a fost cea care a alertat autorităţile. 

O tânără în vârstă de 23 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce a fost tăiată de iubitul ei în zona gâtuluiVezi 5 imagini în Galerie

Fetiţa celor doi ar fi asistat la crimă

Poliţiştii au deschis pe numele criminalului un dosar penal, acesta urmând să fie audiat imediat ce starea de sănătate va permite acest lucru. 

Crima înfiorătoare la Parhida, un sat în comuna Tămășeu din județul BihorVezi 5 imagini în Galerie

"Avem, într-adevăr, un dosar penal înregistrat. Am înţeles că este vorba despre un conflict între doi concubini. În cadrul conflictului, extrem de violent, el i-a tăiat gâtul, după care a încercat să se sinucidă, fiind internat în spital, în stare stabilă", a declarat, pentru presa locală, prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Fetiţa celor doi ar fi asistat la crimăVezi 5 imagini în Galerie

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre caz. Cert este că agresorul a fost internat, sub pază, la Spitalul Judeţean din Oradea, și este "în stare stabilă".

Din nefericire, se pare că la conflict ar fi asistat şi fetiţa celor doi, însă această informaţie nu a fost confirmată, încă, de organele de anchetă.

Poliţiştii au deschis pe numele criminalului un dosar penalVezi 5 imagini în Galerie

Procurorul Maria Cotrău a precizat că mai multe detalii despre acest caz urmează să fie făcute publice în cursul acestei zile.