Invitata la emisiunea Sinteza Zilei, mama premierului nu s-a sfiit sa vorbeasca despre adolescenta lui Victor Ponta. Cornelia Naum a relatat intamplari din perioada pe care Ponta a petrecut-o in Franta: "A fost o aventura de adolescent curajos, nu zic rebel. Era vedeta liceului, a fost ales sa mearga intr-un schimb de experienta intr-un liceu din Franta, la Nantes. Avea 20 de dolari in buzunar, iar dupa ce terminat tabara a spus ca nu concepe sa se intoarca acasa fara sa vada Parisul. Avea 17 ani, a implinit 18 ani la Paris".

Mai mult decat atat, aceasta a precizat ca fiul sau a trecut prin experiente inedite: "In gara, a dormit vreo doua saptamani, a avut nevoie de cineva care sa-l ajute", a povestit mama politicianului.

Articolul continua dupa recomandari

Cu toate acestea, Cornelia Naum este de parere ca "a fost o experienta deosebita. A inteles ca nu era momentul atunci. Prin faptul ca dupa 22 de ani s-a intors la Paris si a fost intampinat cu covorul rosu s-a dovedit ca a avut dreptate si ca aici e locul lui".

De altfel, in momentul in care a ajuns la Paris, premierul nu stia sa vorbeasca limba franceza, pe care a invatat-o pe parcurs.

Foto: Facebook