Este cea de-a patra zi în care poliţişti, jandarmi şi voluntari încearcă să dea de urma lui Iulian Alexandru Biţică. Copilul a dispărut de acasă, din localitatea Pecineaga, sâmbătă după-amiază. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el. 

Băieţelul de 8 ani se juca în apropierea casei când a fost văzut pentru ultima dată de tatăl lui. 

Articolul continua dupa recomandari

"Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo", a declarat tatăl copilului.

Băiatul a fost căutat şi ieri de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari, cu ajutorul câinilor de urmă şi camerelor de termoviziune. Pompierii au început să golească bazinul de decantare de la marginea satului, după ce a apărut ipoteza conform căreia copilul ar fi căzut acolo. 

Tatăl lui Iulian crede că fiul lui a fost răpit

Părinţii copilului sunt despărţiţi şi fiecare vine cu propria ipoteză. Tătăl e convins că ar fi vorba despre o răpire.

"Nu a fost niciodată pe-acolo. Nu ştia zona aia pe-acolo, n-a fost niciodată.. e răpire", a declarat Claudiu Biţică.

De cealaltă parte, Alexandra Păuleţ, mama copilului spune că fiul ei era trist şi probabil a plecat de acasă. 

Femeia a mărturisit, într-un interviu acordat Antena Stars, că se gândeşte la mai multe variante ale dispariţiei, însă cea mai plauzibilă este răpirea.

"Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă... Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el", a declarat Alexandra Păuleţ.

Ea nu crede că trupul copilului ei se află în haznalele unde a fost căutat toată ziua de ieri, pentru că nu ar fi reuşit să ajungă singur în acea zonă.

Mama copilului dispărut: "Băiatul s-a plâns că este bătut de mama vitregă"

Mama lui Iulian a povestit că fiul ei a rămas în grija tatălui.

"Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi", acuză femeia.

Ea a afirmat că Iulian s-ar fi plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat. 

"La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat", a mai spus femeia.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga, a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările poliţiştilor, jandarmilor şi săteniloe până în prezent nu au avut niciun rezultat.