O tânără mamă din Ilfov a fost încătuşată de un poliţist local, sub ochii copilului ei de trei ani. Femeia nu a vrut să se legitimeze, după ce a staţionat ilegal. Agenţii care voiau să o sancţioneze au urmărit-o, au blocat-o în trafic şi i-au pus cătuşele.

Mai bine de 40 de minute a durat scena dintre această mamă şi doi poliţişti locali. Sub ochii băiatului de trei ani, unul dintre agenţi i-a pus tinerei cătuşele. Femeia a sunat la 112.

Articolul continua dupa recomandari

Disputa a început după ce femeia a oprit neregulamentar maşina, în faţa primăriei din Popeşti Leordeni. Când s-a întors la autoturism, o aşteptau poliţiştii, ca s-o amendeze. Dar mama şi-a luat copilul şi a plecat. A urmat o cursă prin oraş.

La un moment dat aud girofare, sirene. S-au pus brusc în faţa mea. Mi-a deschis portiera la maşină, m-a tras din maşină, mi-a pus cătuşele la mână, copilul a început să ţipe şi să plângă, este mărturia femeii încătuşate.

Poliţistul local vizat de acuzaţii spune că s-a văzut nevoit să plece în urmărirea femeii pentru că avea un comportament ciudat şi a încătuşat-o ca să nu fugă.

"Doamna a intrat în autoturism şi a pornit cu viteză, intrând în intersecţie fără a acorda prioritate. Modul de adresare al doamnei şi felul în care conducea autovehiculul putea conduce la evenimente rutiere neprevăzute.", transmite printr-un punct de vedere Poliţia Locală Popeşti Leordeni.

Poliţistul a rugat-o frumos să se pună în mişcare şi dânsa a început să facă scandal, declară un martor care confirmă varianta poliţiştilor.

În final, mama a fost amendată cu 435 de lei pentru staţionare interzisă, dar femeia este decisă acum să depună o plângere pentru abuz împotriva agentului. Spune că fiul ei are nevoie de ajutorul unui psiholog, după ce a fost prins în mijlocul scandalului.