Zi copleşitoare pentru familia şi prietenii Cristinei Ţopescu. Sunt orele de rămas-bun. La capela cimitirului Bellu, toţi cei care am îndrăgit-o şi am respectat-o i-am adus un omagiu. În tăcere, i-am mulţumit pentru tot ce a lasat in urma ei. Pentru generozitate, pentru puterea de a darui mai presus de propria persoana. Dispariţia fulgerătoare a lăsat o ţară în durere. Casa Regală şi Preşedintele României au trimis coroane de flori, dar si oamenii de rand. Vom purta mereu în suflet cuvintele simple, dar atat de profunde pe care Cristina ni le oferea necondiţionat. Joi este ziua în care i se va respecta ultima dorinţă. Într-o ceremonie restrânsă, va fi incinerată.

A fost ziua în care familia şi prietenii Cristinei Ţopescu au înfruntat realitatea crudă. Trupul neînsufleţit a fost adus, la capelă, cu o maşină mortuară, puţin înainte de ora 11.00. 

Articolul continua dupa recomandari

Primul care a ajuns la cimitir a fost fratele ei, Cristian Ţopescu. Apoi... a venit mama. Îmbrăcată în negru şi cu inima sfâşiată de durere, unicul părinte care-i mai rămăsese Cristinei, a intrat în capelă cu greu. 

Ore întregi a stat lângă sicriul negru... cu capacul închis. La ieşire, a vorbit despre... iubirea necondiţionată a fiicei sale pentru de animale. 

RODICA ŢOPESCU, mama Cristinei: Nu era bolnavă... Doamnă, era... ştiţi problema, căţeii, aşa cum îi tratează România...

În mâinile mamei a stat un căţel de jucărie - prima jucărie a Cristinei.

”Era dezamăgită de lume, în general, dar nu de acum, de foarte mult timp”, spune o prietenă a Cristinei Țopescu.

Uşile Capelei vor rămâne deschise până mâine. La ora 11:30, Cristina va fi dusă la Crematoriu. După incinerare, cenuşa va fi depusă într-un cavou în cimitirul Şerban Vodă din Capitală.

MONICA POP, prietenă a Cristinei Țopescu: Dacă alegerea ei a fost să fie incinerată, atunci trebuie respectat şi mi se pare perfect normal şi asta a vrut întotdeauna.

Miercuri, Cristinei i-au spus rămas bun şi câţiva admiratori. 

”A fost un om deosebit, ne-a plăcut mult de ea, îmi pare rău de ce s-a întâmplat”, spune o bucureșteancă.

Condoleanţe şi coroane de flori au trimis şi Casa Regală a României, preşedintele Klaus Iohannis, ministrul Sănătăţii şi zeci de oameni care au cunsocut-o şi au iubit-o.