Sfârşit teribil pentru o mamă din Bacău. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, căruia gelozia i-a luat minţile. În acest timp, cei doi copii ai săi se aflau în locuinţă. Cel care a anunţat poliţia a fost chiar ucigaşul. A încercat să-i pună însă pe anchetatori pe o pistă falsă.

Femeia locuia cu chirie într-un apartament din Bacău şi avea doi copii de 4, respectiv 5 ani. Îşi făcuse şi un iubit, cu 7 ani mai tânăr. Extrem de gelos, după cum recunoaşte chiar el.

Articolul continua dupa recomandari

Acum două seri, i-a găsit în telefon nişte apeluri de la un alt bărbat. Enervat, a luat cuţitul şi a înjunghiat-o în inimă. În acest timp, copiii se aflau într-o cameră alăturată. 

Localnic: Nu-i o soluţie. Deci nu-i. Indiferent ce-o fi nu-i justific cu nimic să facă aşa ceva. Rămân doi copii. Dar nici bătaia, nici bătaie, dar să-l omori. doamne

Aura Crețu, medic SAJ Bacău: S-a deplasat un echipaj de ambulanţă la faţa locului. A ajuns împreună cu poliţia şi a constatat acolo că o persoană de sex feminin are o plagă înjunghiată, aproximativ şase centimetri în zona toracică stângă, în dreptul inimii. Persoana a fost declarată decedată

Bărbatul a pus apoi mâna pe telefon şi a sunat la 112. I-a minţit însă pe anchetatori şi le-a spus că femeia şi-ar fi pus singură capăt zilelor.

Nu i-a mers însă. Deşi nu au găsit deocamdată arma crimei, poliţiştii şi-au dat repede seama că el a ucis-o.

Cristinel Valentin Ciocantă, procuror: În prezent facem cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor pentru a se stabili împrejurările în care a fost săvârşită fapta.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi copii care au rămas orfani de mamă au fost preluați de autorităţi şi vor rămâne într-un centru de plasament până la finalizarea cercetărilor.