Cunoscutul luptător MMA Cosmin Duşa a murit la un spital din Chișinău, după ce tânărul de 29 de ani ar fi fost găsit în comă, în camera de hotel unde era cazat.

Cauzele care au dus la moartea sportivului sunt încă necunoscute, iar membrii familiei au anunţat că trupul său va fi adus miercuri în ţară.

Articolul continua dupa recomandari

Luptătorul de MMA Cosmin Duşa a murit. Sportivul a fost găsit în comă, în camera de hotel

Luptătorul MMA Cosmin Duşa a murit la Chişinău, după ce a fost găsit în comă, în camera de hotel. Tânărul avea un palmares impresionant, printre care turneul RXF și Eagles Fighting Championship.

"Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și susținătorilor lui Cosmin Dușa, un brav luptător care urma să se lupte în premieră, în circuitul EAGLES. Din păcate el nu a mai apucat să încânte fanii MMA de la Chișinău. Starea de sănătate i s-a acutizat, a fost internat de urgență la spital în dimineața de sâmbătă, medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri să-l salveze… însă, spre tragicul regret al tuturor, astăzi dimineață a plecat de printre noi. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și celor îndurerați să le aducă mângâiere”, au transmis oficialii EFC, pe pagina de Facebook.

Cosmin Dușa avea 29 de ani şi era unul dintre cei mai apreciați sportivi români de MMA, cu numeroase apariții în turneele RXF și UFT.

"Foarte valoros, sportiv de categorie mică, dar cu o inimă de leu. A excelat în kempo, în grappling, în jiu-jitsu, iar acum urma o carieră în MMA. Probleme de sănătate nu ştiu să fi avut, eu nu am auzit. El avea antrenamente, din ce vedeam noi destul de dure, de profesionişti. Toţi îl iubeam, pe el nu aveai cum să te superi, de aceea suferim atâţia, tot clubul, toată lumea. El era mereu pus pe glume, nu dramatiza, era un caracter frumos, o plăcere. Nu te lăsa să vezi ca are probleme acasă, sau de alt fel", a precizat pentru Observator.tv un apropiat al sportivului.