Luiza Mihaela Melencu ar fi împlinit, astăzi, de ziua ei de naştere, 19 ani, iar familia şi prietenii au pregătit un tort şi speră, în continuare, ca fata să se întoarcă acasă.

Luiza Melencu este născută pe 2 decembrie 2000, iar astăzi ar fi împlinit 19 ani. De opt luni însă, fata din Dioşti (judeţul Olt) este dispărută, aşa cum apare, în continuare, pe site-ul Poliţiei Române.

Articolul continua dupa recomandari

Totuşi, familia şi prietenii speră că, într-o bună zi, Luiza se va întoarce acasă.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, atunci când a plecat de acasă către Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Iertaţi-ne, Luiza și Alexandra!

Luiza Melencu ar fi împlinit, astăzi, 19 aniVezi 2 imagini în Galerie

În acea zi, Luiza ar fi fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal acuzat că a răpit-o, a violat-o şi apoi a ucis-o şi i-a ars cadavrul, la fel ca şi în cazul Alexandrei Măceşanu, în luna iulie 2019.

Dincă a recunoscut, câteva luni mai târziu, că a îngropat rămăşiţele Luizei la marginea unei păduri din Caracal, acolo unde au şi fost găsite de anchetatori.

Totuşi, testele ADN efectuate nu au putut demonstra cui aparţineau rămăşiţele pentru că probele biologice erau compromise prin ardere şi expunere îndelungată la factori precum ploaia şi degradarea în pământ.

În urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT au anunţat că un nou suspect a fost reţinut pentru viol în cazul Luizei Melencu.

Ştefan Risipiceanu a fost ulterior arestat preventiv, după ce, probele ADN l-au plasat în casa lui Gheorghe Dincă, iar acesta din urmă a explicat cum Risipiceanu a participat la abuzul asupra Luizei.