Rămăşiţe umane au fost găsite de anchetatorii din Caracal, la marginea unei păduri din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

UPDATE. Criminalul Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori la marginea unei păduri din Caracal şi le-a explicat că este locul în care a îngropat-o pe Luiza Melencu, după ce a ucis-o. Rămăşiţele umane au fost descoperite de anchetatori şi urmează să fie trimise la Bucureşti pentru expertiza ADN care să stabilească dacă aparţin sau nu Luizei.

Articolul continua dupa recomandari

Anchetatorii au urmat, astăzi, noi piste în cazul Luizei, în urma informaţiilor oferite chiar de Gheorghe Dincă.

Criminalul a fost cel care le-a explicat poliţiştilor că a ucis-o pe Luiza Melencu şi apoi i-a îngropat trupul în pădure.

La marginea unei păduri din Caracal, în locul indicat de Gheorghe Dincă, poliţiştii au descoperit rămăşiţe umane, despre care Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Iniţial, criminalul din Caracal i-a minţit pe anchetatori şi le-a explicat că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu şi apoi i-ar fi aruncat trupul în Olt sau în Dunăre.

Tot astăzi, Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars trupul Luizei Melencu în acelaşi butoi în care a ars-o şi pe Alexandra Mâceşanu.