Elena Udrea ar putea intra în cursa pentru alegerile prezidenţiale! A spus-o chiar logodnicul ei, Adrian Alexandrov, care aspiră, la rândul lui, la funcţia de prim-ministru.

Iubitul Elenei Udrea a mărturisit, într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct, la Antena 1, că este foarte posibl ca fostul ministru al Dezvoltării să se înscrie în cursa pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Articolul continua dupa recomandari

Alexandrov ar vrea şi el să acceadă la o funcţie importantă. Şi-ar dori să fie premier, ca să aibă Guvernul la dispoziţie.

"La cât de bine o cunosc pe Elena, de obicei ce îşi propune reuşeşte. Dacă îşi va dori să reintre pe scena politică, are toată susţinerea mea. Dacă va dori să facă altceva, la fel. (...) M-aş bucura să reuşească să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale", a declarat Alexandrov întrebat dacă Elena Udrea îşi doreşte să reintre în politică.

Iubitul Elenei Udrea aspiră, de asemenea, la o funcţie importantă în stat.

Întrebat unde ar vrea să ajungă din punct de vedere politic, Adrian Alexandrov a spus că i-ar plăcea să fie premier pentru a putea avea Guvernul la dispoziţie.

"Aşa m-aş putea implica mai mult în tot ce ţine de organizarea României", a conchis logodnicul Elenei Udrea.

Reamintim că Elena Udrea se află în prezent în Costa Rica, acolo unde are statutul de refugiat politic. Fostul ministru a fost condamnat la şase ani de închisoare, în dosarul "Gala Bute".