Accident cu repetiţie în Suceava. La nici 24 de ore după ce frumoasa Georgiana a murit, iar iubitul ei a fost grav rănit după ce maşina în care se aflau a fost lovită în spate de un autocar şi proiectată în faţa unui TIR, la Ratoş, scenariul s-a repetat aseară, la doar câţiva kilometri distanţă. 

O maşină care urma să vireze la stânga a fost lovită din spate de un TIR, de această dată, şi aruncată pe contrasens într-un microbuz. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 14 imagini în Galerie

GALERIE FOTO: Loc blestemat. La nici 24 de ore după ce Georgiana a murit spulberată de TIR, scenariul s-a repetat la doar câţiva kilometri distanţă (Video)

Vezi 14 imagini în Galerie

Vezi 14 imagini în Galerie

Vezi 14 imagini în Galerie

Vezi 14 imagini în Galerie

Din fericire, accidentul de aseară nu a fost mortal. Dintre cele două persoane aflate în autoturism, doar una a fost transportată la spital.

Reamintim că marţi seara, o fată de 19 ani a murit iar şoferul, iubitul tinerei, a fost rănit grav, pe DN 2, în zona localității Ratoș, din judeţul Suceava.

Vezi 14 imagini în Galerie

Tânăra de 19 ani se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de iubitul ei, de aceeaşi vârstă, când, din spate, un autocar a lovit din spate atototurismul în care se aflau cei doi aruncându-l pe contrasens, în faţa unui TIR. 

Pentru Georgiana, impactul a fost fatal.

Tânăra a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. 

Iubitul ei a scăpat ca prin minune, dar are răni grave. A fost transportat la spitalul din Suceava şi, potrivit ultimelor informaţii, este conştient şi stabil hemodinamic şi respirator.