Vineri, 1 noiembrie 2019, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități organizează la Cercul Militar Naţional, o licitaţie caritabilă pentru construirea unui centru de recuperare a militarilor români răniţi în teatrele de operații.

În cadrul licitaţiei vor fi prezentate obiecte de colecție, ce au aparținut unor artiști, scriitori, politicieni, istorici, jurnaliști, sportivi sau oameni de afaceri.

Articolul continua dupa recomandari

Un microfon perfect funcţional, pe care colega noastră, Sonia Simionov, l-a avut în teatrul de operaţii din Afganistan, în cele şapte misiuni pe care le-a făcut, un pumnal din Irak ce i-a aparţinut jurnalistului Radu Tudor, o mască purtată de cântăreaţa Lora în videoclipul "Singuri în doi", pălăria actorului Mircea Diaconu sau adidașii Gabrielei Szabo sunt doar câteva dintre piesele care vor fi etalate în cadrul evenimentului.

Licitaţia este organizată de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi din Teatrele de Operaţii, banii strânşi urmând să ajute la construirea Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații, din Târgovişte.

Obiectele ce urmează să fie expuse la licitaţie pot fi văzute şi achizionate şi online, pe site-ul galeriilor Artmark, în cadrul evenimentului "Pentru cei rămaşi". Veţi găsi informaţii suplimentare despre obiecte, preţul de pornire , dar şi cui aparţin.

"Sunt peste 14.000 de militari care au nevoie de noi, au fost răniţi şi trebuie să se recupereze", a declarat Sonia Simionov, reporter Observator.

Drept urmare, dacă vreţi să participaţi la această licitaţie, trebuie să ştiţi că evenimentul va avea loc vineri, 1 noiembrie 2019, la Cercul Militar Naţional, în Sala de Marmură, la ora 18.00.

Observator şi Antena3 sunt parteneri unici ai acestui eveniment.

Puteți ajuta la construirea centrului pentru veterani

Pentru alte donaţii puteţi folosi conturile de mai jos. Orice sumă contează!

Cont RON IBAN: RO53BACX0000001901764000

Cont EUR IBAN: RO26BACX0000001901764001