Un adolescent de 17 ani, din Tecuci, elev al Liceului de Artă "Gh. Tattarescu" din Focșani, a ajuns la spital după ce ar fi fost lovit cu un retevei de supraveghetoarea căminului ce aparţine Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea”unde locuiește băiatul.

Incidentul s-ar fi petrecut duminică noapte, pe fondul gălăgiei create de elevi în cămin. 

Articolul continua dupa recomandari

Elevii susțin că supraveghetoarea este violentă de fiecare dată, dar că aseară a întrecut măsura. Băiatul a fost altoit serios, primind șase lovituri de băț pe antebrațul stâng.

De altfel, diagnosticul pus de medicii de la Spitalul de Urgență din Focşani este de "traumatism braț stâng prin agresiune, cu echimoze locale".

Băiatul a fost altoit serios, primind nu mai puțin de șase lovituri de băț pe antebrațul stângVezi 3 imagini în Galerie

"Am dat cu o vărguță. Era o hărmălaie de nedescris!"

Adolescentul a depus plângere și la poliție. 

Conducerea Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea" a declarat pentru presa locală că, până acum, nimeni nu s-a plâns de comportamentul supraveghetoarei.

"A venit elevul la mine, împreună cu părinții și mi-au relatat ce s-a întâmplat. Mâine voi discuta cu supraveghetoarea, voi convoca comisia de disciplină și vom analiza ce s-a întâmplat. Până acum nu s-a mai plâns nimeni de comportamentul supraveghetoarei", a declarat pentru vrancea24.ro Remus Paraschiv, directorul colegiului.

Elevii susțin că supraveghetoarea este violentă de fiecare dată, dar că aseară a întrecut măsuraVezi 3 imagini în Galerie

Contactată telefonic, supraveghetoarea le-a spus jurnaliştilor vrânceni că l-a lovit pe elev, dar nu de maniera în care se prezintă.

"Am dat cu o vărguță. Am vrut să-i iau telefonul, dar el a întins mâna și l-am atins cu reteveiul. Era 12.30 noaptea și o hărmălaie de nedescris", a declarat spus femeia pentru vrancea24.ro.