Viteza a distrus o familie din Sighişoara. O tânără de 18 ani şi tatăl ei au murit pe loc într-un impact devastator, după ce bărbatul a ratat o curbă. Sora fetei şi mama lor au fost rănite. Familia se întorcea din Cluj Napoca, unde adolescenta care a pierit se pregătea să dea la facultate.

Pe Drumul Naţional 14, între Mediaş şi Sighişoara, un accident rutier distruge o familie. Tatăl, mama şi cele două fiice mai aveau doar 30 de kilometri până acasă. 

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul aflat la volan a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens. Acolo s-a izbit frontal de o autoutilitară. În spate, un al treilea şofer n-a mai putut evita impactul. 

Tatăl şi fiica cea mare, aflată chiar în spatele lui, au murit pe loc. Larisa avea doar 18 ani şi se întorcea cu familia de la Cluj-Napoca. Fuseseră să vadă ofertele facultăţilor. Tânăra mai avea doar câteva luni şi termina liceul. 

Levente Fodor, profesor de pictură şi fotografie: O fată liniştită, o fată extraordinară, o colegă care ajuta totdeauna pe cei mici, să spun aşa, sau pe cei începători în domeniul artei. 

Arta i-a adus Larisei mai multe premii naţionale şi internaţionale. 

Levente Fodor, profesor de pictură şi fotografie: Încă nu-mi revin... Larisa a fost una dintre cele mai bune eleve ale mele la cercul de pictură şi chiar şi la cercul de foto.

Sora ei mai mică, o adolescentă de 16 ani, a suferit o fractură la picior. Şi ea, şi mama ei sunt acum în stare stabilă la spitalul din Sibiu. 

Decebal Tudoriţă, purtător de cuvânt, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu: Femeia se află internată în cadrul secţiei de neurochirurgie, este stabilă, conştientă, nu este în stare gravă.

În carambol a fost rănit şi şoferul autoutilitarei. Bărbatul de 61 de ani este şi el în grija medicilor de la Sibiu, cu fracturi multiple.