Tot oraşul o plânge pe Larisa, adolescenta din Sighişoara moartă împreună cu tatăl ei, în accidentul de la Dumbrăveni. Mama fetei şi sora ei mai mică sunt în stare gravă. Întreaga familie e distrusă, iar comunitatea e şocată de tragedie.

Larisa împreună cu părinţii ei şi sora mai mică veneau de la Cluj, miercuri seara, unde fuseseră să aleagă facultatea la care urma să se înscrie în toamnă adolescenta de doar 18 ani. Fata stătea pe bancheta din dreapta şoferului, tatăl ei era la volan.

Articolul continua dupa recomandari

La Dumbrăveni, în Sibiu, la 30 de km de casă, Claudiu, tatăl fetei a intrat în depăşire, într-o curbă, autoturismul fiind lovit în plin de o autoutilitară şi apoi ricoşând într-o altă maşină care venea din spate.

Larisa şi tatăl ei au murit pe loc, la impact. Claudiu avea 45 de ani şi era jandarm la Judecătoria Sighişoara. Soţia lui şi fiica mai mică de 16 ani, au ajuns la spital în stare gravă. Joi de dimineaţă au fost transferate la spitalul judeţean Sibiu, starea lor fiind gravă.

"Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un barbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba.", trasmit reprezentanții IPJ Sibiu. În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.