Marţi, un eveniment tragic i-a luat viaţa tinerei românce Nicoleta Laura Bistriceanu. În vârstă de 37 de ani şi mama uni băieţel de 8 anişori, femeia a fost ucisă într-un grav accident rutier.

S-a întâmplat în Italia, pe o stradă de la periferia Romei, pe via Nomentana, în Italia, în timp ce traversa strada.

Articolul continua dupa recomandari

Nicoleta era din Pașcani, județul Iași și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

Vezi 3 imagini în Galerie

La această oră, în localitatea Tor Lupara are loc o acțiune de solidaritate, o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la repatrierea trupului neînsuflețit al tinerei.

Persoanele din zonă care doresc să contribuie la această acțiune, pot merge la sediul CAF situat lângă magazinul de înghețată Kalacta din Tor Lupara, scrie Tiburno TV.

"Cine vrea sa ajute la purtarea în tara a fetei moarte in accident aseară este așteptat la Smith lângă gelateria kalacta se stâng bănuți pentru Laura cu puțin se face mult... Multumim", este mesajul transmis de apropiaţii fetei.

Vezi 3 imagini în Galerie

Reamintim că tânăra de 37 de ani a fost lovită, marţi, de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului, Laura a fost aruncată pe sensul opus, unde a fost lovită puternic de o camionetă. Femeia a sfârșit sub roțile maşinii, ceea ce i-a provocat răni deosebit de grave.

S-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma.