Preşedintele Klaus Iohannis a fost ameninţat cu moartea de un deţinut închis la Penitenciarul Aiud. Bărbatul care i-a trimis preşedintelui o scrisoare de ameninţare execută o pedeapsă de 15 ani pentru o crimă îngrozitoare.

Totul a început după ce deţinutul Costin Munteanu i-a cerut preşedintelui Iohannis o graţiere individuală, iar răspunsul Administraţiei Prezidenţiale a fost negativ.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, deţinutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor şi închis la Aiud a decis să se răzbune şi i-a trimis preşedintelui o scrisoare în care l-a ameninţat cu moartea.

Scrisoarea respectivă a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Pentru fapta sa, în numele lui Klaus Werner Iohannis, Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului, notează alba24.ro.

Deţinutul care l-a ameninţat cu moartea pe Iohannis a fost condamnat definitiv, în februarie 2017, la 15 ani de închisoare, după ce şi-a ucis iubita în bătaie şi apoi i-a lăsat cadavrul în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.