Karina, tânăra lovită în plin de un şofer beat, la Sibiu, a pierdut sarcina. E în comă de 4 zile şi medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire. Tânăra a fost victima unui accident de circulaţie, duminică în zori.

Tânăra de 21 de ani, Karina A.S., din Alba, care a fost rănită grav, duminică dimineața, în accidentul provocat de un șofer băut, la intersecția DN 1 cu strada Doamna Stanca, din Șelimbăr, a pierdut copilul.

Articolul continua dupa recomandari

"Pacienta de 21 de ani, internată în stare gravă în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă în urma accidentului rutier din data de 3 februarie, a pierdut sarcina.  În cursul zilei de ieri (luni – n.r.) s-a consemnat un avort spontan complet (sarcină în două luni) care nu a necesitat proceduri chirurgicale (chiuretare).  Pacienta este în continuare în stare gravă, intubată, sub tratament și îngrijire în cadrul secției ATI.", a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, citat de Tribuna.

Două tinere, dintre care una însărcinată, au fost rănite într-un accident rutier grav, duminică dimineața, la intersecția DN 1 cu strada Doamna Stanca.

Potrivit polițiștilor, evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto. Un șofer de 34 de ani din Sibiu, nu a acordat priortate și s-a izbit violent de un alt autoturism. Șoferul responsabil de producerea accidentului rutier avea o concentrație alcoolică de 0,93 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.