Scene haotice au fost surprinse în fața unei case din Timiș, unde polițiștii au săltat, în urma unei percheziții, un cuplu acuzat și căutat pentru crimă, în Belgia. Deranjat de prezența jurnaliștilor, fiul proprietarului casei i-a atacat pe jurnaliști.

Scena s-a consumat după ce cuplul de belgieni a fost încătușat într-o casă din localitatea Peciu Nou. Fiul proprietarului casei i-a atacat pe jurnaliștii care erau în fața locuinței.

Articolul continua dupa recomandari

S-a năpustit mai întâi asupra telefonului corespondentului Observator, apoi asupra unui cameraman. Tânărul a avariat o cameră de filmat în urma atacului.

”De ce ești violent?”, se aude pe înregistrare.

În curtea casei se afla și un polițist, martor la scenă, dar care nu a avut însă nicio reacție la gesturile agresive ale tânărului.

Din acea casă, polițiștii au săltat un belgian și iubita lui. Cei doi sunt acuzați de crimă și trafic de droguri. În urmă cu 14 ani, ei au ucis un dealer de droguri, pe care l-au împușcat în cap. Proprietarul casei din Peciu Nou spune că nu îi cunoștea pe cei doi belgieni. Cuplul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, pentru procedurile de extrădare în Belgia.