Jurista Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului din Vaslui a fost agresată în stradă de o femeie! Cea care a atacat-o este mama a doi copii de 4 şi 6 ani, care la începutul verii au fost luaţi din familie. S-a întâmplat după ce a fost filmată cum le dă alcool, în momentul în care îi cer de mâncare. În plus, femeia este cunoscută pentru comportamentul agresiv, care se intensifică ori de câte ori bea.

Atacul a avut loc la scurt timp după ce instanţa de la Vaslui a decis că minorii vor fi încredinţaţi permanent asistenţilor maternali.

Articolul continua dupa recomandari

Agresoarea, o vasluiancă de 46 de ani din Fereşti, este cunoscută pentru comportamentul ei. În sat, toată lumea ştie să o evite, dar mai ales să nu îi dea de baut.

Instabilitatea femeii a ieşit la iveală şi în faţa camerelor de filmat. Întrebată de ce a agresat jurista, femeia iniţial a negat, pentru ca ulterior să recunoască parţial agresiunea.

La începutul verii, cei doi copii minori ai familiei au fost luaţi de reprezentanţii DGASPC după ce în mass media au apărut imagini compromiţătoare.

Femeia riscă acum un proces civil. Instituţia a cărei angajată a fost agresată a decis să caute în instanţă dreptatea.