Gest şocant al unei judecătoare de la Curtea de Apel Mureş! Femeia de 38 de ani ar fi încercat să se sinucidă. A fost găsită înjunghiată. Poliţiştii o căutau, după ce soţul ei a cerut disperat ajutor. Judecătoarea a plecat de acasă, ameninţând că îşi ia viaţa. Colegii ei poliţişti au găsit-o în câteva minute, însă femeia era prăbuşită, lângă maşina sa. Medicii spun că starea ei este critică. Vestea a cutremurat sistemul de justiţie. Magistratul are o carieră impresionantă şi era iubit de colegi.

Ora 3 şi 15 minute după-amiaza. Printr-un apel disperat la 112, un bărbat anunţă că soţia lui ar putea recurge la un gest extrem.

Articolul continua dupa recomandari

După doar cinci minute, femeia - judecătoare la Curtea de Apel Mureş - este găsită inconştientă, lângă maşina sa. La faţa locului fiind găsit şi un cuţit de bucătărie.

Magistratul a fost găsit în localitatea Sărăţeni, aproape de Sovata. Era la o oră distanţă de casă. Surse din anchetă spun că femeia în vârstă de 38 de ani a lăsat şi un bilet de adio. Apropiaţii nu înţeleg însă de ce ar fi încercat să-şi ia viaţa. Toţi ştiau că judecătoarea era o femeie echilibrată, mama unui băieţel de doar trei ani.

”Am văzut-o, că vin tot timpul. Vine cu copilul, vin aproape în fiecare zi”, spune un localnic.

De anul trecut, magistraţii trebuie să treacă printr-o evaluare psihologică o dată la cinci ani.

Colegii femeii spun că judecătoarea era mereu plină de viaţă şi nu ştiau să aibă probleme. Are o carieră de 15 ani şi este respectată în sistem. Acum, procurorii din Mureş au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.