Doar cateva luni ne mai despart de sezonul distractiilor! Iar daca spunem vara, mare si soare. spunem Neversea! Jessie J, Steve Aoki, G-Eazy si Lost Frequencies sunt primii mari artisti care au confirmat ca vor urca pe scena festivalului de pe litoral, intre 4 si 7 iulie.

Jessie J este cap de afiş pe lista artiştilor care vor întreţine distracţia pana in zorii zilei la malul marii, la inceputul lunii iulie. Dupa concertul sustinut vara trecuta la Electric Castle, romanii se vor inghesui, fara indoiala, sa o vada in carne si oase si la Neversea.

Articolul continua dupa recomandari

O premiera in Romania va fi concertul rapperului american G-Eazy, chiar pe scena principala a festivalului. Artistul s-a facut remarcat dupa mai multe colaborari de succes, printre care si cea cu fosta sa iubita, Hasley, cu care a scos hitul "Him and I".

Si pentru ca este un festival de muzica electronica, DJ-ii care vor tine in fata scenei mii de oameni pana la rasaritul soarelui sunt dintre cei mai cunoscuti: Afrojack, Lost Frequencies şi Steve Aoki se intorc în România si promit un show incendiar.

Cei care nu si-au achizitionat inca un abonament pentru ce-a de-a treia editie a festivalului Neversea, mai au sansa de a-l cumpara la pretul de 449 de lei doar pana maine, miercuri, la ora 10:00. Apoi, pretul unui bilet pentru toate zilele va creste mai întâi la 499 de lei, iar în preajma festivalului la 599 de lei.