Doi tineri din Râmnicu Vâlcea au vrut să dea o spargere aşa cum au văzut în filmele de acţiune, doar că au eşuat lamentabil! Cei doi au fost prinşi de poliţiştii când încercau să intre de pe un bloc, pe geamul unui apartament, cu ajutorul unei frânghii. Tinerii au ajuns în arest, dar nu pentru tentativă de furt. Doar pentru distrugere.

Înarmaţi cu un levier şi mai multe frânghii, tinerii au intrat în scara unui bloc, şi au urcat pe acoperiş. De aici au încercat să coboare pe funii până în blaconul unui apartament de la etajul 3.

Articolul continua dupa recomandari

Ghinionul a făcut ca un locatar să-i suprindă în timp ce se străduiau să-l imite pe Omul Păianjen. Vigilent, bărbatul a chemat poliţia şi jandarmeria. Iar cei doi au fost prinşi în flagrant.

SANDRA BĂLTEANU purtător de cuvânt IPJ Vâlcea: Politistii din cadrul IPJ s-au deplasat la fața locului, unde au depistat 2 barbati de 38 si 34 de ani acestia se aflau pe acoperisul blocului. Au fost opriti de politisti.

Locatarii sunt convinşi că cei doi au studiat zona înainte de tentativa de jaf. Cu toate acestea, cei doi tineri au fost lăsaţi în libertate. Chiar dacă unul dintre ei a mai fost condamnat - cu suspendare - pentru furt.

Hoții au dosar penal nu pentru furt, ci pentru distrugere.