Jaf de un miliard la Baia Mare. Au apărut primele imagini cu cei doi tâlhari care au intrat înarmaţi într-o bancă şi au fugit cu un scuter. Poliţia îi caută de aproape 24 de ore.

Doi bărbaţi purtând căşti de motociclişti au intrat înarmaţi într-o sucursală de bancă miercuri, au ameninţat angajaţii şi au fugit cu un miliard de lei vechi. Cei doi au ieşit din bancă şi s-au urcat pe un scuter, făcându-se nevăzuţi. 

Articolul continua dupa recomandari

Jaful a fost dat în jurul orei 11:40. Doi indivizi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi având o armă şi o macetă au intrat în bancă. Unul dintre clienţi a fost ameninţat cu arma, după care tâlharii au luat banii din două case.

Vezi 4 imagini în Galerie

Totul a durat mai puţin de 4 minute. La scurt timp au ajuns în zonă agenţii firmei de pază, urmaţi imediat de poliţişti. Una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. 

Poliţia a instituit filtre în Baia Mare şi în tot judeţul Maramureş, de asemenea în Satu Mare. Scuterul pe care cei doi au fugit se pare că a fost furat, la fel şi plăcuţele de înmatriculare de la acesta.