O cabană a fost jefuită în zona Ursoaia din Alba, de unde hoţii au furat soba şi hornul casei, pentru că aveau nevoie la un proiect în pădure. Cei doi tâlhari au montat soba şi hornul într-o tabără improvizată pe care o instalaseră în pădure.

Poliţiştii au găsit bunurile furate deja montate şi funcţionale, în tabăra respectivă.

Articolul continua dupa recomandari

Doi hoţi au furat soba şi hornul unei case

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Postului de Poliție Horea au fost sesizați de către proprietarul unei cabane din zona Ursoaia, comuna Horea, cu privire la faptul că i-au fost furate soba, hornul și 4 leduri de iluminat, bunuri a căror valoare a fost estimată de reclamant la 1.200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice doi bărbați, de 41 și 22 de ani, ambii din comuna Budureasa, județul Bihor, ca persoane bănuite de comiterea furtului.

Cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în cabană și au sustras bunurile pe care le-au transportat la o tabără improvizată, amplasată nu departe de cabană. Polițiștii au găsit soba instalată într-una din încăperile taberei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.