Kasim Lewis, un tânăr britanic în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe frumoasa barmaniţă moldoveancă Iuliana Tudos.

Bărbatul era principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit capitala Angliei de Crăciun.

Articolul continua dupa recomandari

Iuliana Tudos, o tânără din Republica Moldova în vârstă de 22 de ani, care lucra ca barmaniță la un local din Londra, a fost găsită moartă, în zona parcului Finsbury. Medicii legiști au stabilit că tânăra a fost înjunghiată în abdomen și lovită cu un corp dur în zona capului.

Prietenii au dat-o dispărută pe Iuliana în Ajunul Crăciunului, atunci când fata a fost văzută ultima dată la o petrecere. Timp de trei zile, prietenii, dar și polițiștii au căutat-o pe tânără, iar câțiva prieteni au făcut teribila descoperire.

Într-o clădire abandonată din zona parcului Finsbury, aceștia au găsit-o pe Iuliana într-o baltă de sânge.

Procurorul a declarat că a fost un atac susținut și brutal. "Iuliana a fost lovita în cap cel mai probabil cu o sticla, ea a fost de asemenea injunghiată cu o sticla sparta la gat, pe abdomen si pe incheieturile mâinilor.

Deși nu există dovezi că Iuliana a fost de fapt agresată sexual, procuratura susține că acesta a fost un atac motivat sexual și sadic.

Lewis a extras codul PIN şi cardul fetei și a retras mai târziu bani din contul ei.

Lewis, care sa născut în Monserrat și a trăit în nordul Londrei, fusese anterior închis pentru un alt atac sexual.