Imagini dramatice filmate, în această dimineaţă, la Secuieni, în Bacău, în locul unde doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi într-un Audi TT, intoxicaţi cu gaze de eşapament.

Adrian şi Mădălina au sfârşit împreună, în această dimineaţă, pe un drum din localitatea băcăuană Secuieni. Cei doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi într-o maşină pe care băiatul de 19 ani, întors recent din Italia, abia o achiziţionase.

Articolul continua dupa recomandari

Ce care a făcut macabra descoperire a fost un angajat al unui service auto din comună, unde tânărul obişnuia să meargă.

Se pare că cei doi ar fi adormit în maşina pornită şi au murit intoxicaţi cu gaze de eşapament. Surse din cadrul anchetei susţin că nu se ia în calcul varianta sinuciderii. Prima ipoteză este că ţeava de eşapament era spartă, iar noxele au pătruns în interiorul maşinii. 

Adrian şi Mădălina au murit intoxicaţi cu gaze de eşapament, la Secuieni, într-un Audi TT

Mădălina P. avea doar 16 ani şi era elevă în clasa a X-a, la o şcoală profesională din Bacău.

Adrian, iubitul ei, venise din Italia în urmă cu o săptămână şi ieri a făcut un schimb de maşini, achiziţionându-şi un Audi TT de la cineva din Vaslui.

Maşina cu cei doi tineri a fost găsită cu farurile aprinse la perfiferia comunei, la câteva sute de metri de service, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că autoturismul avea o defecţiune.  

Poliţia continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.