Răsturnare de situaţie în ancheta uciderii Petronelei, la Botoşani. Mimi, iubita lui Bogdan, adolescentului asasin, va fi adusă la audieri. Fata ar putea să ofere mai multe indicii despre mobilul crimei, cred anchetatorii.

Linşată mediatic pe paginile de socializare, Mihaela, Mimi cum o strigă apropiaţii, se pare că este "mobilul" crimei care a îngrozit toată ţara. Petronela Mihalachi i-ar fi spus asasinului ei, Bogdan Ionel, că are o iubită "urâtă şi grasă", ceea ce lar fi scos din minţi pe acesta.

Articolul continua dupa recomandari

Totul pe fondul unei tensiuni uriaşe între ele şi rude, care doreau să strice relaţia lui cu Mimi.

Mulţi cunoscuţi ai băiatului de 16 ani au afirmat în comentarii pe reţelele de socializare că nu el e criminalul şi au acuzat-o direct pe Mimi. Chiar şi mama lui Bogdan susţine că nu el a ucis-o pe Petronela.

"Vreau să iasă la lumină doar adevărul. Chiar dacă trebuie să plătească vinovatul. Fiul meu nu a fost singur și probele vorbesc. Doar că nu vrea să spună cum s-a întâmplat și cine a fost cu el."

Procurorii nu iau în calcul, cel puţin deocamdată, posibilitatea ca altcineva să o fi înjunghiat pe Petronela de 30 de ori, în Pădurea Pacea, dar pentru a elimina orice dubiu şi a fi sigur că mărturisirea lui Bogdan e 100% acoperită, au decis să o audieze şi pe Mimi. 

Fata trăieşte într-un centru de plasament din Botoşani, acolo unde a fost dusă de mama ei cu ani în urmă. Relaţia pe care o avea cu Bogdan Ionel era total dezaprobată de rudele şi prietenii apropiaţi ai adolescentului.