Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Găeşti riscă ani grei de închisoare după ce a convins o fată de 15 ani să fugă de acasă şi apoi a făcut amore nebun cu ea.

Iubirea interzisă a celor doi a depăşit, de curând, chiar şi limita legală.

Articolul continua dupa recomandari

Sorina, o adolescentă de 15 ani, şi iubitul ei, cu 17 ani mai mare, au pus pe toată lumea pe jar după ce au fugit de acasă zilele trecute. Disperați, părinții fetei au alertat polițiștii, mai ales că nu este prima dată când fata pleacă de acasă.

Motivul însă este chiar faptul că părinții acesteia nu sunt de acord cu relația sa cu Romeo, bărbatul de 32 de ani. Cei doi au fost găsiți după câteva zile în Miercurea Ciuc şi s-au întors la Găeşti, însă acum, îndrăgostitul bărbatul riscă ani grei de închisoare.

“Am plecat de bună voie, pentru că nu ne-au lăsat să fim împreună. Tata e mai strict şi îmi era teamă că n-o să mă mai lase să-l văd…”, a povestit minora.

Chiar dacă dragostea lor este infinită, legea este mai riguroasă, așa că bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu minora şi mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis. Nici amenințarea unei vacanțe la ”răcoare” nu pare însă să stingă flacăra iubirii lui.

“Nu te mai gândeşti când iubeşti… O iubesc şi mă iubeşte! Ştiu că risc închisoarea, dar nu e nicio problemă! Ea merită! Dacă scap de închisoare o să stăm în Găeşti, acum că părinţii nu mai au nimic cu ea”, a declarat Romeo pentru Gazeta Dâmboviței.