O italiancă s-a îndrăgostit iremediabil de un ucigaş fugar, un român în vârstă de 42 de ani, aşa că s-a hotărât să îl ţină ascuns în garaj.

10 luni a locuit românul într-un adăpost subteran în garajul femeii, care îl vizita regulat pentru a-i aduce mâncare şi haine de schimb, scrie presa italiană.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia a construit un adăpost subteran improvizat, un fel de beci, sub garaj, în care îl ascundea pe român de autorităţile italiene.

Carabinierii l-au găsit în cadrul unei operaţiuni mai ample, de identificare a unor persoane care se sustrăgeau pedepsei cu închisoarea.

Poliţiştii au întrebat-o pe femeie dacă a observat ceva ciudat sau persoane străine, însă aceasta a negat vehement. În timp ce aceasta era ţinută de vorbă de carabinieri, trupele speciale înconjurau clădirea.

La un moment dat, poliţiştii au dat peste o poartă de fier în garajul femeii, care era închisă pe interior. Ușa a fost forțată și a fost percheziționată şi camera respectivă.

După ce încercat o rezistență timidă, românul a fost prins şi dus în arestul poliţiei pentru identificarea acestuia. Evident că românul nu avea documente, aşa că s-a procedat la identificarea amprentelor. 

Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că românul trebuia să execute o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

Femeia a fost acuzată de favorizarea infractorului şi este cercetată pentru stabilirea acuzaţiilor.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook