Un italian în vârstă de 73 de ani a fost ruinat de o româncă cu 40 de ani mai tânără, din Gorj, care i-a promis că se vor căsători şi vor avea copii, însă a reuşit să îl înşele cu aproximativ 800.000 de euro.

Simona Mărgăian Tiriplică, în vârstă de 30 de ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra din Gorj este acuzată că l-a păcălit pe Francesco Thiela, un italian cu 40 de ani mai în vârstă, cu o sumă uriaşă de bani.

"În perioada mai 2015 - septembrie 2017, în mod repetat a indus în eroare cetățeanul italian, deposedându-l pe acesta de suma de 780.000 de euro", se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit procurorilor, Simona Mărgăian Tiriplică s-a folosit de 'sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanul italian Francesco Thiela Alberto, în vârstă de 73 de ani', promițându-i că se vor căsători și vor avea copii.

Italian ruinat de o româncă cu 40 de ani mai tânără din GorjVezi 4 imagini în Galerie

Totuşi, tânăra a dus o viaţă de lux în toată perioada în care l-a păcălit pe italian, reuşind să îşi deschidă saloane de coafură în Bucureşti sau în Dubai, potrivit presei locale.

Mai mult, românca şi-a construit o vilă la Scoarţa în Gorj şi a obţinut numeroase sume de bani provenit din urma vânzării casei italianului din Milano, a bijuteriilor soţiei defuncte a acestuia şi a unui autoturism.