Tragedie, ieri după-amiază, la o trecere de cale ferată pe Valea Cernei, la Orşova. în Mehedinţi, după ce un taxi a fost spulberat de tren. Potrivit ultimelor informaţii, se pare că motorul maşinii s-ar fi oprit pe şine.

Nenorocirea s-a produs pe un drum neasfaltat şi îngust din Orşova, la o trecere peste calea ferată cu vizibilitate redusă, spun oamenii.

Articolul continua dupa recomandari

Un bărbat de 57 de ani era pasager pe scaunul din dreapta al unui taxi şi se întorcea acasă, ieri după-amiază, împreună cu soţia sa. 

La o trecere cu calea ferată semnalizată cu indicator de oprire (STOP) și trecere la nivel cu calea ferată, şoferul taxiului din Orșovanu nu ar fi respectat semnificația indicatoarelor, moment în care a fost lovit de un tren marfar ce deplasa din direcția Timisoara - Drobeta Turnu Severin. 

La locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și 2 SAJ.

Un clien a murit, soţia lui a sărit din maşină

Bărbatul de 57 de ani se afla in stop cardio-respirator, în momentul în care a fost descarcerat de către pompieri. Din nefericire, la scurt timp, în ciuda eforturilor şi manevrelor de resuscitare, pasagerul a fost declarat mort.

Cea de-a doua victimă, soţia bărbatului, a suferit traumatisme la nivelul capului. Ea a reuşit să sară din maşină, înainte ca maşina să fie spulberată de tren.