A trecut mai bine de o lună și jumătate de la dispariția misterioasă a lui Tudor Niream, băiatul de 15 ani din Zalău plecat din casa bunicilor, de la Recea, în seara zilei de 23 noiembrie. 

După 45 de zile de când puştiul este de negăsit, unchiul acestuia spune că nepotul lui a fost cu forţa de o "creatură infectă".

Articolul continua dupa recomandari

De la dispariţia lui Tudor Niream, nimeni nu mai ştie nimic despre minorul de 15 de ani.

Singurele amănunte date de poliţie au fost legate de modul în care băiatul a plecat de la casa bunicilor.  “Aici nu este vorba de o dispariţie, ci de o plecare voluntară”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Tudor Niream, elevul de 15 ani din Zalău, a dispărut în seara zilei de 23 noiembrieVezi 3 imagini în Galerie

Băiatul a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, din satul Recea Mare, județul Sălaj. El le-a spus bunicilor că merge să se plimbe, fără să-şi ia şi telefonul mobil.

Deși familia a sesizat imediat dispariția acestuia, iar oamenii s-au mobilizat și l-au căutat peste tot în zona respectivă, nici după aproape două luni de zile nu s-a descoperit nimic care să deslușească misterul acestei dispariții.

Elevul Colegiului Național Silvania din Zălău a fost dat și în urmărire națională, însă fără rezultat.

Unchiul băiatului: Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate!

În urmă cu câteva zile, Horia Călin Niream, unchiul lui Tudor, a transmis un mesaj dramatic pe Facebook. El crede că nepotul lui a fost luat cu forţa de o persoană, o "creatură infectă" care l-a închis pe băiat undeva, paralizând cu frică nişte părinţi iubitori.

"Mesaj pentru cine vede. 44 de zile după dispariţia lui Tudor Niream.

În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informaţii personale şi chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înţeleg firea omului de a digera o poveste cu belşug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viaţa unor oameni care peste noapte şi fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei. Mi se face greaţă când mă gândesc la ce s-a întâmplat şi nu pot dori acest lucru nici unui duşman. 

Horia Călin Niream crede că nepotul lui a fost luat cu forţa de o "creatură infectă"Vezi 3 imagini în Galerie

Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul!

Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. 

Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul. Te provoc, dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!", este mesajul dur al lui Horia Călin Niream, unchiul lui Tudor.